Hans LipsHans Lips Coacht bij hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit

  Als gediplomeerd coach en gecertificeerd KernTalentenanalist ben ik gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen. Denk aan mensen in het bedrijfsleven, studenten, young professionals maar ook particulieren. Mijn affiniteit en binding met deze doelgroep bestaat al heel lang. En dat helpt.

  Als hoogbegaafde ben je een snelle en slimme denker, die complexe zaken aankan. Graag zelfs. Autonoom, nieuwsgierig en gedreven. Lijkt mooi, maar is het niet altijd. Schakel jij veel sneller dan collega’s? Ben je snel verveeld? Vind je kritiek lastig? Krijg je niet altijd gelijk terwijl je het wel hebt? Coaching kan helpen! Dat geldt ook voor hooggevoeligheid. Ben je vaak overprikkeld? Extra gevoelig voor spanningen, emoties en details? Vind je hectiek, strakke planningen, kantoortuinen en mensenmassa’s lastig? Coaching kan je helpen.

  Coaching en begeleiding is heel persoonlijk. Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd sterk de behoefte gevoeld om er voor iemand te mogen zijn. Dit samen met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt. Motivatie, levensstijl, doel, dilemma’s en keuzes. Ik houd van diepgang; het mag, moet zelfs, ergens over gaan.

  06 53 54 93 49
  info@hanslipscoacht.nl
  www.hanslipscoacht.nl
  www.hoogbegaafdinbedrijf.nl
  www.ktan.nl

  LinkedIn: linkedin.com/in/hanslipscoacht

  Start typing and press Enter to search