Charlotte van DelftBEHIND THE BRAND

  WIE BEN IK?
  Een ambitieuze, sociale en sterke persoonlijkheid met passie voor het organiseren van inspirerende, high end online en/of live events voor A-merken. Gek op mooie merken. Iemand die graag fungeert als spin in het web. Gastvrij, oplossings- en resultaatgericht, pragmatisch en to the point. Perfectionistisch, met oog voor detail. Altijd het doel om de boodschap van een merk zo goed mogelijk te communiceren. Always BEHIND THE BRAND.

  Ik ben een groot voorstander van co-creatie. Samenwerken en kennis delen staan bij mij hoog in het vaandel. Elkaar vertrouwen op ieders vakgebied, ervaring en expertise, om zo tot het beste resultaat te komen.

  WAT KAN BEHIND THE BRAND VOOR JOU BETEKENEN?
  SR. EVENT MANAGEMENT | SR. PROJECT MANAGEMENT
  Ontwikkeling, productie en realisatie van inspirerende, high end online en/of live events voor A-merken. Vanaf het eerste concept tot en met de financiële afhandeling. Zowel in de voorbereiding als bij de implementatie/uitvoer heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een goed oplossend vermogen om ieder (online) event tot een succes te maken. Ik werk snel, kom mijn afspraken na, denk vooruit en behoud overzicht. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van – en samenwerken mét – verschillende partijen met een gezamenlijk einddoel. No-nonsense, met een bijzonder gevoel voor gastvrijheid en een gezonde dosis humor. Mede door mijn jarenlange ervaring als event manager bij gerenommeerde evenementenbureau’s, beschik ik over een uitgebreid netwerk in de evenementenbranche.

  – Online events
  – Corporate events
  – PR events
  – Marketing events
  – Relation events

  Enkele opdrachtgevers waarvoor en waarmee ik met succes verschillende soorten events heb georganiseerd:

  Pon Porsche Import
  Nike
  Sia Partners
  Bureau JEZ
  D&B Eventmarketing
  JM van Delft & ZN
  Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis

  SAMENWERKEN?
  Bel, app of mail me gerust!
  ✆ 06-43498898
  charlotte@behindthebrand.nl
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/charlotte-behind-the-brand/
  Instagram: www.instagram.com/behindthebrand.nl

  Start typing and press Enter to search